Menü
Fejezd ki szimpátiádat!

Ha úgy gondolod, hasznos amit csinálunk, tedd ki az alábbiak közül valamelyik táblát az oldaladra:

Fő-főszerkesztő blogja: DailyDoseOfGreenTea.GP


Design Tízparancsolat

1. Ne félj újat alkotni ! Gondolj merészet!

2. Soha ne add fel! Ha valami nem sikerül rögtön, tedd félre, és vedd elő később. Lehet, hogy előzőleg azért nem sikerült, mert érzelmileg még nem voltál kész a megalkotására.

3. Vigyázz az adagolásra! A színek olyanok mint a pofonok: vannak erősek és gyengébbek, és ezeket úgy kell adagolni, hogy senkinek ne ártsanak. Ha túl sok az erős, lágyítsd valami krémes, lágy színnel, ha meg túl sok a lágy, krémes szín, bokrosítsd meg valami erőssel.

4. Add magad is hozzá a designodhoz: Ezáltal lesz hiteles, eredeti és megismételhetetlen!

5. Fogadd el a kritikát: sokat tanulhatsz belőle!

6. Gyakorlat teszi a mestert! Ne keseredj el, ha egyből nem tudsz olyanokat alkotni, mint egy olyan designer, aki már majdnem 10 éve ezzel foglalkozik. Keress, kutass, találj megoldásokat az elképzeléseidre, és gyakorolj! Hamarosan észlelni fogod a különbséget.

7.  Fejezz ki valamit! Közvetíts! Nincs is jobb design annál, ami cseveg a látogatóval!

8. A kevesebb néha több! Nem biztos, hogy szükséged van arra a gyémántra, piknikkosárra, vagy valamire. Törekedj arra, hogy ne keltsd a zűrzavar érzetét (kivéve persze ha ez az oldalad témája). Ha olyan a designod, hogy a látogató azt sem tudja, hogy mit kell nézni, vegyél vissza!

9. Egy designernek nincsenek határidők... Bár ez amolyan íratlan szabály, én fontosnak tartom. Ha megrendelésre készül valami, időben kezdj neki, és ha úgy érzed, hogy nincs kedved hozzá, tedd félre, és vedd elő később. Ha nem vagy hangulatban, abból semmi jó nem sülhet ki!

10. Oszd meg az ötleteidet másokkal! Lehet, hogy hozzátesznek még valamit, amitől überszuperjó lesz a design.